Kvalité och färger

Alla posters framkallas på fotopapper eller printas digitalt på matt fotopapper. Kom ihåg att färgåtergivningen kan variera på olika bildskärmar. Därför kan den färg du ser på skärmen vara lite annorlunda efter framkallning/tryck. Tänk på att bilden du laddar upp har tillräckligt hög upplösning.

Frakt

Frakt och emballage inom Sverige ingår i alla priser.

Ångerrätt

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med ditt köp och tillämpar därför Distansavtalslagen vilket innebär att du som kund (privatperson) har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du tagit emot varan. Du har alltså full returrätt om varan inte motsvarar dina förväntningar. Varan ska vid retur vara oskadd och i nyskick och du står för returkostnad. För att begära ångerrätt enligt Distansavtalslagen kontaktar du oss via info@personligapresenter.se. Efter bekräftelse från oss skickar du tillbaka varan och talar om hur vi ska återbetala pengarna för varan. Med hänvisning till Distansavtalslagen har kund ej rätt att begära återbetalning av kostnader för frakt.

Varje produkt som skräddarsys för dig, innebär dock att köpet är bindande. Då gäller inte regeln om ångerrätt i ”Lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal”.

Korrektur

Vid varje beställning där tavlan skräddarsys skickas en pdf ut för att godkännas av dig. Det är viktigt att du godkänner via mail innan bilden printas, så att inga missförstånd uppstår. Efter godkännandet behandlas ordern enligt turordning.

Inramning av bilder

Vi rekommenderar att man lämnar in tavlan för inramning på en ramateljé. Vi rekommenderar Gallerix. Vill man montera själv måste man ofta finjustera formatet lite då det kan vara skillnad på köpta ramar. IKEA har ramar som heter RIBBA och FJÄLLSTA  till ett bra pris i många storlekar och färger.

Varför får jag  ingen orderbekräftelse?

Kontakta oss. Oftast beror det på att ditt epostprogram/leverantör tror att det är ett skräpmail, men ibland tyder det på att något blivit fel i ordergången.

Leveranstid

Posters levereras normalt inom en vecka och de som ska godkännas kommer inom en vecka efter godkänt korrektur.

Går leveransen att skynda på?

Ofta levereras produkten inom en vecka, men det kan ta längre tid eller kortare. Kontakta oss ifall det är brådskande så försöker vi skynda på och få fram det i tid.

Reklamation

Det är viktigt att du blir nöjd. Är din vara trasig eller felaktig ska du meddela detta inom 7 dagar efter leverans.

Övrigt

Vi innehar F-skattsedel. Vårt organisationsnummer är 69122439271. Vi har i nuläget endast möjlighet att svara på era förfrågningar via mail, vi försöker svara inom 24 timmar.

Vi vill ha nöjda kunder, är det något som är tveksamt eller oklart innan beställning, var vänlig kontakta oss på info@personligapresenter.se.

Läs vår integritetspolicy här.