Mina träningsmål 2024!

Träning är en stor passion jag har. Träningen har varierats genom åren, från kampsport till gruppträning, styrketräning och löpning och nu har jag börjat nosa lite på crossfit.

Att sätta mål för min träning varje år är något jag verkligen gillar. Det ger mig riktning och motivation att sträva efter det jag vill uppnå. Att ha målen enbart i huvudet kan göra det lätt för dem att rinna ut i sanden under året, så för att verkligen hålla fokus så har jag skapat en poster som jag har hängt upp på väggen där jag tydligt listar vad jag vill uppnå under året.

För att bryta ner mina stora mål och göra dem mer hanterbara och uppnåeliga, har jag också skapat delmål. Att redan nu, i mars, kunna bocka av två av mina delmål ger mig extra pepp att kämpa vidare!

Vill du också visualisera dina mål med en poster? Använd då denna mall och fyll i dina mål. Sen är det bara att krossa dom!

Mina träningsmål 2024!

Jag och mina träningsmål för 2024.

 

 

 

Mina träningsmål 2024!

Mina träningsmål 2024!

Kristina

Luftballong babyshower

För ett tag sen var jag med på en babyshower för systersonen och hans sambo. Min syster och jag hade lite kreativa projekt som vi fixade med till babyshowern som jag tänkte dela med mig här 😀

Blöjtårta

Vi ville göra en blöjtårta att dekorera med och vi letade lite inspiration på nätet och använde oss av saker som vi hade hemma, förutom blöjorna då.

Vi började med en bricka så att vi enkelt skulle kunna förflytta blöjtårtan när den var klar, som vi sen la en bit tårtpapper på. Som bas använde vi en papptub (vår var 45 cm hög). Vi rullade varje blöja och satte en bit gummiband runt så dom skulle bli stadiga.

Blöjtårta första lagret

Vi fyllde på med lite fler lager av blöjor, färre för varje lager för att få en avsmalnande effekt. Varje lager satte vi ett snöre runt för att säkerställa att allt skulle hållas på plats. Vi hade tårtpapper i flera storlekar som vi satte mellan varje lager.

Blöjtårta steg 2

Vi använde oss av juteband med spets på som jag hade sen tidigare, finns att köpa här, sen knöt vi ett rosa sidenband runt.

Vi dekorerade med lite tygrosor och pappfjärilar som jag hade hemma och satte en nalle på toppen. Vi blev riktigt nöjda, och vi hade väldigt roligt när vi gjorde den 😀

Babyshowerkuponger

Eller kuponger för till nyblivna föräldrar! Vi skrev ut 2 ark av våra babyshowerkuponger (klicka på länken för att komma till produkten) på ett tjockt papper. Jag hade ett block för akvarellfärg (300 g) som blev väldigt snyggt att skriva ut på. En väldigt uppskattad present som har utnyttjats flitigt!

Kuponger till nyblivna föräldrar - perfekt till babyshowern! Kuponger till nyblivna föräldrar - perfekt till babyshowern!

Ultraljudsposter

Jag skapade denna poster på ultraljudet med babyns namn Ines som jag visste att dom redan hade bestämt sig för. Inne i cirkeln skrev jag ”Älskad från första stund”.

Ultraljud Ines

 

Luftballongpaket

Ville göra något roligt av mitt paket till dom, så jag skapade en liten luftballong där jag la min gåva i korgen. Som ballong använde jag en liten papperslampa (eller rislampa?) som jag fäste med hjälp av grillspettpinnar i bambu. Satte en kaninsnutte över som täckte presenten under och la kupongerna på. Dekorerade med ett fint snöre och namnet i form av minivimplar som du hittar här.

Luftballong babyshower Luftballong babyshower

Vi hade även bakat små söta minicupcakes med frosting i olika rosa nyanser!

Minicupcakes

Det blev en väldigt fin och trevlig dag och det var så roligt att fixa till dagen! Och Ines som nu har kommit till världen är helt bedårande!

Kristina-sign

Mors dags tips - Spotifyposter

Vi har en ny lite lyxigare variant av överaskningsbox till Världens bästa mamma! Rosa box med rosa band i hög kvalitet som innehåller:

  • Bläckpenna med glasdiamant i rose gold
  • Fast tvål med rosdoft
  • Doftljus med Washed linen doft
  • Nyckelring i rose gold och stenar runt
  • Bokmärke med sidenband och pärlor
  • Sidenros

Och med orden Världens bästa mamma på såklart! Du hittar boxen här.

 

Upplevelsekuponger till mamma

Vi följer upp vår succé med våra kärlekskuponger och har nu ett stort sortiment av upplevelsekuponger att ge till världens bästa mamma. En present som varar länge! Vi har både förifyllda kuponger och kuponger som du själv kan fylla i vad den ska gälla för.

Spotifyposter

Finns det en låt som säger något som du vill säga till din mamma? Hitta er bästa bild ihop och skicka med länken till låten så fixar vi ihop en uppskattad poster. Du hittar postern här.

 

Här hittar du alla ”Mamma”-produkter.

Julkalender - armhävningsutmaning

Julutmaning

Jag älskar träningsutmaningar och jag älska julen, så varför inte slå ihop det? Jag gillar att känna mig stark så jag tänkte göra 1000 armhävningar uppdelat på 24 dagar, från den 1 december till den 24. Så jag knåpade ihop en liten kalender och tänkte att man kan ju använda den på andra utmaningar med, 1000 sit-ups, 1000 träningsminuter, 1000 löpningsminuter osv. Man kan använda dom precis som man själv vill, och antalet per dag behöver man inte göra på en gång. När jag brukar göra armhävningsutmaningen så kör jag 10 åt gången tills jag kommit upp i rätt antal för den dagen. Utmaningarna är helt fria att tolka som man vill!

Du kan hittar kalendern för nedladdning här. Skriv ut som A3 eller A4, eller behåll den digitalt. Du kan skriva ut hur många du behöver, kanske du känner någon som är sugen på en utmaning så kan ni peppa varandra?

Julkalender träning

Julkalender träning

 

Julkalender - armhävningsutmaning

 

Vinprovningsprotokoll

Vi har en ny produktkategori i shopen, vinprovningsprotokoll för nedladdning. Fixa din egen lilla vinprovning hemma, hitta en design du gillar här i shopen och skriv ut så många du behöver. Varje nedladdning består av fyra ark,  för provning med rött vin, vitt vin, mousserande och rosé. Arken är gjorda i A4, men det är inga problem att dra upp dom till A3 i dina skrivarinställningar ifall du behöver lite större vinprovningsprotokoll.

Är det första gången du tänkte göra en vinprovning hemma? Jag hittade denna pdf med mycket bra information för nybörjare.

Vi kommer att fylla på med nya varianter allt eftersom, så håll utkik!

Kärlekskuponger

Behöver du lite tips på kärlekskuponger? Letar du efter fina kärlekskuponger att ge till pojkvän eller flickvän? Vi har laddat upp med flera olika kuponger! Du laddar ner och skriver ut själv, och din personliga stämpel sätter du genom hur du paketerar det eller vilket papper du skriver ut på. Här är lite tips på vad du kan göra med våra kuponger.

Kärlekskuponger Vattenfärg

Här har vi skrivit ut på ett tjockt kartongpapper med lite pärlemor i som du kan hitta i bokhandeln. Eftersom pappret var tjockt (220 grams papper) så funkade det väldigt bra att göra ett hål i ena kantan och sätta fast en nyckelring. Enkelt att riva av kupongerna med! Nedan ser du lite fler exempel på hur du kan paketera, placera ut på ett snyggt silkespapper i en större ask, huller om buller i en ask eller bara fästa i en fin pappersklämma.

Kärlekskuponger Pick one

Denna snygga design har vi skrivit ut på en typisk kontorsskrivare, men på ett 150 grams papper, så lite tjockare än standardpapper. Vi fäste en matchande pappersklämma och la i en snygg hjärtformad ask fylld av tygrosor.

Kärlekskuponger Färgstark ark

Dessa kan man klippa ut i remsor och tejpa ihop så det blir en enda lång remsa att riva av ifrån. Självklart kan man både klippa ut alla och lägga i en snygg ask, eller ge arket som det är. Dessa är utskrivna på helt vanligt kopieringspapper på en kontorsskrivare.

Nedan hittar du lite fler tips hur du kan använda våra kärlekskuponger. Alla är utskrivna på helt vanligt kopieringspapper på en kontorsskrivare. Kanske du vill ge mamma, syrran, din bästis eller pappa ett häfte? Alla upplevelse- och kärlekskuponger hittar du här!

Berätta gärna hur du använder dina kärlekskuponger!

Kristina-sign

Etiketter till julkalender

Vi har ju våra fina etiketter till julkalender som du kan ladda ner här. Som jag tidigare har skrivit så ger min syster och jag varandra en paketkalender varje jul. Varannat år får jag och varannat år får hon. Sist skrev jag ut dom på vanligt vitt skrivarpapper som jag limmade på paketen. I år så ville jag göra något annorlunda, så jag skrev ut etiketterna på lite tjockare beige papper istället. Istället för att klistra på etiketterna gjorde jag ett hål i dom som jag trädde i snöret runt paketen.

Korgen har vi använt samma i många år, men ville matcha mitt julpapper med en fin rosett i jute och spets som jag hittade här. Hade svårt att få till den perfekta rosetten, men efter att ha kollat in lite klipp på YouTube tyckte jag att den blev riktigt fin! Alltid roligt att lära sig något nytt!

Jag la sen en ljusslinga runt paketen så den lyser upp fint på kvällen med! Systern har redan fått kalendern och räknar nu ner dagarna tills hon får börja öppna paketen 🙂 Hon blev väldigt nöjd med årets design med.

Vilket papper man skriver ut på kan göra jättestor skillnad! Så samma utskrift kan användas på många olika vis! Det är många av er som har laddat ner våra etiketter till julkalender, och det hade varit jättekul att se vad ni har gjort av det! Tagga oss gärna på Instagram, Facebook eller Pinterest så vi kan se era kreationer. Vi heter @personligapresenterse i alla kanaler. Vi blir även väldigt glada om ni skickar in bilder till oss på info@personligapresenter.se så lägger vi ut dom i våra kanaler med er tillåtelse.

Lycka till i allt julpysslandet!

Kristina-sign

 

Kuponghäfte pappa

Jag tycker att det kan vara ganska svårt att komma på något roligt att ge till pappa på Fars dag. Sen kom jag och min syster på att eftersom Fars dag ligger så nära december och då blev en ölkalender det självklara valet som jag skrev om här, och det har han fått nu de senaste 8 åren 😅.

Ibland uppskattas de enkla sakerna mest, att uppleva och göra saker ihop eller att bli avlastad i vardagen, så varför inte ladda ner våra pappa-kuponger? Nedladdningen innehåller 4 st A4 med kuponger, 16 kuponger med färdig text (3 ark) och 6 kuponger som du kan fylla i själv. Du kan skriva ut precis så många som du behöver, kanske vill du ge flera av samma kupong? En perfekt sist minuten present till fars dag!

Så här gjorde jag

Jag använde lite tjockare brunt papper så det skulle se lite lyxigare ut. Jag klippte ut och hålade kartongbitarna.

På första arket finns det två olika storlekar att använda som rygg till häftet. Eftersom jag använde tjockt papper och många kuponger så fick jag använda den lite större. Det går alldeles utmärkt att köra utan rygg, men jag tyckte att det blev snyggare så. Trä igenom ett snyggt snöre, här på detta exempel använde jag presentsnöre i papper från HM. Jag tyckte att det blev ett väldigt fint häfte!

Du kan skriva ut på vilket papper som helst, funkar också på helt vanligt skrivarpapper, men då blir det vit bakgrund med svart text. Så tänk på att filen inte innehåller någon bakgrundsfärg, utan du väljer färg när du väljer papper att skriva ut på. 

På bilderna nedan så ser du exempel på hur kupongerna kan se ut i andra färger. Har du någon favorit?

Tagga oss gärna på Facebook eller Instagram, @peronligapresenter.se på båda, när du skapar ditt egna kuponghäfte!

Lycka till!

Kristina-sign

 

 

Personligs Presenter - nyckelringar

Nu hittar du personliga nyckelringar hos oss!

Nyckelringen är fäst på kartong i samma design som nyckelringen där du kan skriva din egen personliga hälsning, vilket gör den extra trevlig att ge bort! Perfekt present till exempelvis den nyblivna körkortsinnehavaren, någon som köpt en ny cykel eller någon som har skaffat en ny bostad. Vi har flera olika varianter i shopen!

Vad sägs om dessa till världens bästa lärare?

Personlig nyckelring - Bästa läraren böcker

Personlig nyckelring - Bästa läraren blomma

Eller en av dessa till den som du tycker är världens bästa:

Personlig nyckelring - Världens bästa

Personlig nyckelring - Superhjälte

Personlig nyckelring - Pälskling

Eller kanske denna som hänger i min egen personliga nyckelring till min fantastiska elmoppe =D

Personlig nyckelring - Mitt åk

Personlig nyckelring - Mitt åk

Alla personliga nyckelringar hittar du här. 

Vi fyller på med nya varianter allteftersom. Har du önskemål på någon utformning, skriv i kommentarerna eller kontakta oss på info@personligapresenter.se .

Kristina-sign

 

 

Glasmarkörer

För ett tag sedan utökade vi med en kategori i shopen – GLASMARKÖRER. Vinglasmarkörer, ölglasmarkörer eller markörer till vilka glas ni helst önskar hålla koll på. Detta är en smart lösning när du själv har fest och en uppskattad gåbortpresent. Kombinera gärna med en flaska hemmagjord saft, vin eller varför inte några favoritöl. Glasmarkörerna säljs i ett set om 6 stycken och levereras i en liten söt tyllpåse.

Här är några exempel på olika markörer, vi fyller på med fler efterhand! Klicka här för att se alla glasmarkörer i shopen!