Julkalender – en träningsutmaning!

Julutmaning

Jag älskar träningsutmaningar och jag älska julen, så varför inte slå ihop det? Jag gillar att känna mig stark så jag tänkte göra 1000 armhävningar uppdelat på 24 dagar, från den 1 december till den 24. Så jag knåpade ihop en liten kalender och tänkte att man kan ju använda den på andra utmaningar med, 1000 sit-ups, 1000 träningsminuter, 1000 löpningsminuter osv. Man kan använda dom precis som man själv vill, och antalet per dag behöver man inte göra på en gång. När jag brukar göra armhävningsutmaningen så kör jag 10 åt gången tills jag kommit upp i rätt antal för den dagen. Utmaningarna är helt fria att tolka som man vill!

Du kan hittar kalendern för nedladdning här. Skriv ut som A3 eller A4, eller behåll den digitalt. Du kan skriva ut hur många du behöver, kanske du känner någon som är sugen på en utmaning så kan ni peppa varandra?

Julkalender träning

Julkalender träning

 

Julkalender - armhävningsutmaning

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.