Kärlekskuponger – tips!

Kärlekskuponger

Behöver du lite tips på kärlekskuponger? Letar du efter fina kärlekskuponger att ge till pojkvän eller flickvän? Vi har laddat upp med flera olika kuponger! Du laddar ner och skriver ut själv, och din personliga stämpel sätter du genom hur du paketerar det eller vilket papper du skriver ut på. Här är lite tips på vad du kan göra med våra kuponger.

Kärlekskuponger Vattenfärg

Här har vi skrivit ut på ett tjockt kartongpapper med lite pärlemor i som du kan hitta i bokhandeln. Eftersom pappret var tjockt (220 grams papper) så funkade det väldigt bra att göra ett hål i ena kantan och sätta fast en nyckelring. Enkelt att riva av kupongerna med! Nedan ser du lite fler exempel på hur du kan paketera, placera ut på ett snyggt silkespapper i en större ask, huller om buller i en ask eller bara fästa i en fin pappersklämma.

Kärlekskuponger Pick one

Denna snygga design har vi skrivit ut på en typisk kontorsskrivare, men på ett 150 grams papper, så lite tjockare än standardpapper. Vi fäste en matchande pappersklämma och la i en snygg hjärtformad ask fylld av tygrosor.

Kärlekskuponger Färgstark ark

Dessa kan man klippa ut i remsor och tejpa ihop så det blir en enda lång remsa att riva av ifrån. Självklart kan man både klippa ut alla och lägga i en snygg ask, eller ge arket som det är. Dessa är utskrivna på helt vanligt kopieringspapper på en kontorsskrivare.

Nedan hittar du lite fler tips hur du kan använda våra kärlekskuponger. Alla är utskrivna på helt vanligt kopieringspapper på en kontorsskrivare. Kanske du vill ge mamma, syrran, din bästis eller pappa ett häfte? Alla upplevelse- och kärlekskuponger hittar du här!

Berätta gärna hur du använder dina kärlekskuponger!

Kristina-sign

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.