Sista minuten present till Fars dag?

Jag tycker att det kan vara ganska svårt att komma på något roligt att ge till pappa på Fars dag. Sen kom jag och min syster på att eftersom Fars dag ligger så nära december och då blev en ölkalender det självklara valet som jag skrev om här, och det har han fått nu de senaste 8 åren 😅.

Ibland uppskattas de enkla sakerna mest, att uppleva och göra saker ihop eller att bli avlastad i vardagen, så varför inte ladda ner våra pappa-kuponger? Nedladdningen innehåller 4 st A4 med kuponger, 16 kuponger med färdig text (3 ark) och 6 kuponger som du kan fylla i själv. Du kan skriva ut precis så många som du behöver, kanske vill du ge flera av samma kupong? En perfekt sist minuten present till fars dag!

Så här gjorde jag

Jag använde lite tjockare brunt papper så det skulle se lite lyxigare ut. Jag klippte ut och hålade kartongbitarna.

På första arket finns det två olika storlekar att använda som rygg till häftet. Eftersom jag använde tjockt papper och många kuponger så fick jag använda den lite större. Det går alldeles utmärkt att köra utan rygg, men jag tyckte att det blev snyggare så. Trä igenom ett snyggt snöre, här på detta exempel använde jag presentsnöre i papper från HM. Jag tyckte att det blev ett väldigt fint häfte!

Du kan skriva ut på vilket papper som helst, funkar också på helt vanligt skrivarpapper, men då blir det vit bakgrund med svart text. Så tänk på att filen inte innehåller någon bakgrundsfärg, utan du väljer färg när du väljer papper att skriva ut på. 

På bilderna nedan så ser du exempel på hur kupongerna kan se ut i andra färger. Har du någon favorit?

Tagga oss gärna på Facebook eller Instagram, @peronligapresenter.se på båda, när du skapar ditt egna kuponghäfte!

Lycka till!

Kristina-sign

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.