Tips på mors dag present!

Vinetiketter Mamma Blommor

Den sista söndagen i maj passar vi på att visa våra mammor lite extra uppmärksamhet och uppskattning! Denna dagen ger vi henne lite extra kärlek, och varför inte ge en personlig gåva som påminner henne varje dag hur mycket du uppskattar henne?

Uppskattar din mamma vin så kan dessa flaskhängare vara trevliga att hänga på flaskan. Det är en nedladdningsbar produkt, så det är bara att skriva ut och klippa till!

Vi har även etiketter som man klistrar över vinflaskans egna etiketter som är trevliga att ge till mamma. Välj en design och fyll i vilken text du vill ha. Nedan ser du några exempel av våra många vinetiketter.

Vi har även flera fina posters där du kan få precis den text och färgställning du vill ha och passar just din mamma. Postern nedan, ”Allt du är”, gjorde jag till min egen mamma och dom orden är hur jag definierar min mamma. Min mamma älskar blått, så det var den hon fick ?.

Har man växt upp under 70-80 talet som jag kan det vara lite roligt att ta ett uppskattat musikminne ifrån barndomen från exempelvis semester, och skapa en personlig poster med vår poster Mixed Tape som grund. Vi bilade med husvagn ner till Italien 1979 eller 1980 och då gick Ti Amo med Umberto Tozzi på repeat i kassetbandspelaren i bilen ? Ett härligt minne att bli påmind om, och postern är väldigt retro och snygg!

Fler morsdagartiklar hittar du här.

Hoppas att du får en riktigt fin dag med lilla mamma!

Kristina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.